Vinn penger, tenk riktig!

Hvem som helst kan vinne x-antall potter. Men å søke fortjeneste er målet med poker. Hvis ditt mål er å vinne flest antall potter, er spillet enkelt. Det er bare å syne vært eneste bud helt ut. Så vill du vinne alle pottene som er mulig for deg, med hensyn til utdelte hender. Men du vill tape utrolig mye penger med en slik taktikk. De aller fleste proffosjonelle spiller på få hender, men når de er med er de svært aggresive spillere. Dette er fordi de ønsker å få pottene på maks størrelse når oddsene er på dems side.

Know when to foldem, Know when to holdem!

Når det gjelder å tjene penger i poker, skal man ikke prøve å overtale seg selv til å spille visse hender. Da vill det ende med at man spiller for mange hender. En god tanke vekker her er «penger spart er like viktig som penger tjent». Det er like viktig å vite når man skal kaste seg som når man skal by. Bruk dette som en tanke vekker før du skal spille poker.

Vinn penger, tenk riktig!

Håpefulle spillere

Når det gjelder poker er det de spillerene som har et uendlig håp til alle hendene sine som er leve brødet til proffosjonelle poker spillere. Det å håpe i poker er som å spille «døde penger». Spill et sterkt solid spill å håp på at dine motstandere er håpefulle spillere.

Tålmodighet

Noe som er veldig farlig for pokerspillere er at spillet kan bli kjedlig, hvis du kun er med på de riktige hendene. En hver spiller som har dette problemet vill tape mye i poker. For å gjøre vente perioden mer spennende skal du konsentrere deg på en spiller som vinner mye rundt bordet. Dette er for å se om det er noe du burde endre angående din spille-stil med hensyn til hvilket bord du spiller på. En spiller som vinner mye rundt bordet har mest sannsynlig funnet bordets sakhet med hensyn til flertallet av spillerne.

Metode

En god strategi til spillere med «vente-problemer» er å konsentrere seg på en spiller rundt bordet. Oppgaven er å finne spillerns svakheter når du ikke er med i spillet. Det er en veldig gode metode å bruke når man har kastet en hånd. Når du vet hva spillerens svakheter er, gjelder det å spille på disse svakhetene å se frykten til spillern. Viktig å se hintet når grensen er nådd.