Scandinavian Championship Jackpot

Vi har lyst til å belønne dere brukere/medlemmer for at dere bruker siden vår. Derfor kommer vi til å en medlemsturnering hver måned som kommer til å få en ekstragevinst som tilsvarer Jackpotten. Jo større jackpotten er, jo større blir prizepool på turneringen.

Hvordan fungerer Jackpotten?

For hver eneste Real Signup på et pokersted vi får gjennom thebadteacher.com så øker Jackpotten med 50 kr. For hver eneste playmoney/no deposit real account så legger vi til 50 kr i jackpotten.

Scandinavian Championship Jackpot

For at det skal gjelde som en Signup MÅ det være registrert via en av linkene på thebadteacher.com eller ved bruk av en av bonuskodene våre. Du kan heller ikke ha en brukeraccount på det aktuelle stedet fra før av.

80% av Jackpotten vil gå med til prizepool på månedsturneringen og 20% vil bli brukt som en start på den nye Jackpotten.

Av det som deles ut i premier vil følgende bli gitt ut:

  • 1.plass = 50%
  • 2.plass = 30%
  • 3.plass = 20%

Hvilke pokersteder øker Jackpotten?

ALLE pokerstedene vi reklamerer for på thebadteacher.com vil gi en økning Jackpotten hvis du signer opp.

Hvordan få Jackpotten så høy som mulig?

For å få den høyest mulig så er det selvfølgelig best at alle starter en Real account og legger inn penger på hvert eneste sted. Det er selvfølgelig mulig. En annen måte å gjøre det som øker Jackpotten uten at du trenger å legge inn penger selv er å starte en Playmoney account på hvert sted. Det koster deg ingenting, men jackpotten øker da med 25 kr for hvert sted du signer opp en Playmoney account og 50 kr for hvert sted du signer opp med en Real Money account og legger inn penger.

Jackpotten vil oppdaters 1 gang om dagen. Fra du signer opp på et pokersted kan det ta opp til 4 dager før vi får beskjed at det er kommet en ny signup så det kan ta litt tid fra du signer opp til du ser resultatet på Jackpotten.

Håper så mange som mulig vil benytte seg av dette så Jackpotten blir så stor som mulig.

Første medlemsturnering med jackpot har vært 20. november. Nå vil det være Scandinavian Championship med jackpot den tyvende hver eneste måned.

**** Vi forbeholder oss retten til å ta bort misbruk(ere) av denne ordningen *****