Hvordan spille online?


Å spille poker på nettet er ingen stor heksekunst- du kan være i gang i løpet av minutter. Her er noen punkter på hva du som pokerspiller må gjennomgå før du kan begynne å spille.
Hvordan spille online?

Pokersted?

Først må du finne en pokerside på nettet som du liker- vi har lagt ut en link til sider vi har prøvd og kan anbefale.

Nedlasting

De fleste pokersider krever at du fåretar en liten, engangs nedlasting for at du skal kunne se alt slik som det er designet og for å ta vare på sikkerheten. Det finnes enkelte unntak, som Super Nudge 6000 som lar deg spille gjennom nettleseren din. Valget er ditt.

Registrering

Når du så er ferdig med den eventuelle nedlastingen må du registrere deg med emailadresse og et kallenavn som du vil ha på nettet. Underveis i registreringen vil pokersiden sende deg noen mail som du må lese og du må ofte skrive inn en verifiseringskode som du får sendt per mail. Alt dette for å sikre at kontoen din settes opp riktig. Du vil med tiden få tilsendt kvitteringer på mail- når du har satt inn penger eller cashet ut.

Lekepenger

Vis du bare har tenkt å spille for lekepenger burde du nå kunne logge deg inn med kallenavn og passord og sette deg ved et bord hvor det spilles med lekepenger allerede nå.

Transaksjoner

Vis du derimot er en litt mer seriøs spiller som vil spille for ekte penger må du bestemme deg for hvordan du vil betale- dette gjøres forskjellig på alle pokersider. De vanligste metodene er Neteller, FirePay og via kredittkort (VISA og lignende). Anbefaler bruk av Neteller(72timer for utbetaling) og Firepay siden de er billigere og raskere. Visa(ca. 1uke for utbetaling) tilbyr ikke lenger slike tjenester.

Med både Neteller og FirePay må du registrere en bankkonto som du bruker til å fylle opp kontoen hos de ovennevnte. Denne kontoen kan du så bruke til å betale pokersidene.

Log in

Det siste du så må gjøre er å logge inn på kontoen din hos pokersiden med kallenavnet og passordet ditt. Klikk deg litt hit og dit på siden for å bli litt kjent (hvor er turneringene, bordene, kassereren og lignende). Finn et bord du vil spille på og du er i gang!